(VIDEO) Pljačka prodavnice u Beogradu

BEOGRAD – Nepoznata ženska osoba starosti oko 30 godina u utorak, 10. maja, predstavila se kao tržišni inspektor i iz kase jednog lokala u Požeškoj ulici na Banovom Brdu ukrala novac.

U kasi je bilo oko 8.000 dinara a krađu je snimila bezbednosna kamera koju lokal ima. Pljačkašica je imala pomoćnika koji se takođe vidi na jednom od snimka i koji joj je dao snigal kada da izađe.

I. B. vlasnik lokala za Kurir je objasnio da je žena došla oko 21 sat i predstavila se radnici kao inspektor.

– Ušla je u lokal i zvala me telefonom. Tokom razgovora objasnila mi je da je došla po prijavi starijeg gospodina koji je naveo da smo mu prodali novine ali da mu radnica nije izdala fiskalni račun – priča I.B.

Prema njegovim rečima razgovor mu je bio sumnjiv te je pustio kamere da vidi ko mu je u lokalu.

– Ubrzo je radnici rekla da izađe da prebroji novine a ona je ostala u lokalu. Kada je radnica izašla ona je otvorila kasu i levom rukom vadila novac i stavljala u džep od pantalona, što se i vidi na snimku – kaže sagovornik Kurira.

Na snimku se takođe vidi da je njoj zazvonio telefon u ubrzo potom je izašla napolje.

– Rekla je koleginici da je zvao kolega. Kako sam video šta je uradila zvao sam radnicu da uradi presek stanja. U kasi je u tom trenutku bilo nešto više od 8.000 dinara – kaže vlasnik lokala.

Krađu je prijavio policji ali kako kaže voleo bi da još više ljudi vidi ženu i da vode računa da ne prođu isto.

(kurir.rs)

Magazin Vrijeme

Magazin Vrijeme

Magazin Vrijeme - magazin novog vremena, vremena koje tek dolazi...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *