TUČA U CRNOGORSKOJ SKUPŠTINI: Nasrnuli na Đukanovića, vulgarno se psovali i dernjali (VIDEO)

U crnogorskoj skupštinskoj sali umalo je došlo do tuče premijera Mila Đukanovića i poslanika Demokratskog fronta Branka Radulovića i Janka Vučinića koji su najprije vrijeđali i psovali premijera, a zatim i nasrnuli na njega.

Tuču su spriječili poslanici i skupštinsko obezbjeđenje. Sjednica Skupštine Crne Gore samo što je počela je i završena pošto su poslanici Demokratskog fronta izlazak premijera Mila Đukanovića za govornicu dočekali skandiranjem “Milo, lopove” iz svojih poslaničkih klupa. Đukanović im je na to odgovorio “Bravo, kreteni”. Nakon toga proglašena je pauza, ali je Radulović sa mjesta potpredsjednika Skupštine nebiranim riječima vrijeđao premijera.

Radulović je naginjao ka premijeru koji je bio dva metra od njega, a Đukanović mu je poručio “dođi, dođi”. Radulović je uzvratio “ćuti idiote jedan” i ponovio uvredljive riječi.

Nastalo je komešanje, nakon čega je i Janko Vučinić krenuo ka Đukanoviću vrijeđajući ga. Đukanović ga je pozivao “hajde dođi”. Fizički sukob spriječile su njihove kolege iz DPS-a i DF-a.

Sve je trajalo nekoliko minuta. Atmosferu je pokušao da smiri Krivokapić, ali je Vučinić nasrnuo i na njega.
Premijer je napustio zgradu Skupštine, dok je većina poslanika u skupštinskim klubovima.

(vijesti)

Magazin Vrijeme

Magazin Vrijeme

Magazin Vrijeme - magazin novog vremena, vremena koje tek dolazi...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *