STRAVIČAN ZLOČIN Očuh iz Srbije ubio trogodišnju djevojčicu

Antonio Krstić (33) uhapšen je juče u italijanskom gradiću Kalambrone zbog sumnje da je usmrtio trogodišnju djevojčicu, ćerku iz prvog braka njegove trudne djevojke!


Srbin je odmah nakon hapšenja, zajedno sa majkom djevojčice, prebačen u pritvor u lokalnu policijsku stanicu u ovom gradiću između Livorna i Pize, na severu Italije.

antonije Krstić (33)Krstić ima krivični dosije, jer je ranije robijao zbog provala. Uhapšen je rano ujutru nakon desetak sati noćnog ispitivanja, prije svega na osnovu povreda koje su uočene na tijelu djevojčice, koje je bilo vidno modro, otečeno. Uz to, i njegova partnerka – žena porijeklom iz Dominikanske Republike – optužila ga je da je on naneo povrede djevojčici.

Njeno saslušanje obavljeno je u bolnici, gdje je smještena nakon što je shvatila da joj je dijete preminulo. Uprkos optužbama, i ona je zajedno sa Srbinom sprovedena u pritvor. Krstić je odbacio optužbe, ali kako prenose apeninski mediji, policija već sada ima brojne dokaze protiv njega.

Smrt djeteta prijavljena je lokalnoj policijskoj stanici u srijedu oko 19.30 sati.

Poziv je upućen iz barake u kojoj je Krstić živio sa ženom i devojčicom, a uputila ga je majka djeteta, i Krstić je bio prisutan. Njih dvoje tada nisu znali da li je dijete živo, i prije svega su tražili pomoć od policije i Hitne pomoći. Ipak, ljekarska ekipa je već na licu mjesta uvidjela da djevojčici nema pomoći.

Prema riječima Dominikanke i Srbina, djevojčica se nekoliko dana prije smrti nije osjećala dobro. Navodno je imala povišenu temperaturu. Stanje joj se naglo pogoršalo u srijedu kada je dobila groznicu od koje joj je satima drhtalo cijelo tijelo.

Iako dokazi izazivaju sumnju u zlostavljanje, tek će autopsija djetetovog tijela pokazati konkretan uzrok smrti.

Živjeli u baraci

živjeli u baraciDominikanka i Srbin upoznali su se preko društvenih mreža prije nešto više od godinu dana. Žena je u tom periodu i dalje živjela sa mužem Italijanom, ocem nesrećne djevojčice, a tajno se viđala sa Srbinom, sa kojim je čekala i dijete. Ostaje tajna kako ju je Krstić ubijedio da napusti muža i počne da živi sa njim u opisanoj baraci, životom koji italijanski novinari nazivaju “pukim preživljavanjem”. Autopsija će pokazati uzrok smrti djeteta.

Izvor: blic.rs

 

Magazin Vrijeme

Magazin Vrijeme

Magazin Vrijeme - magazin novog vremena, vremena koje tek dolazi...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *