STRAŠNO VIŠE NE LIČI NA SEBE: Jami unakazio plastičar!

Šta ti je to trebalo Jasna Milenković više nema ožiljak na licu, uradila je fejslifting, a jagodice je napunila toliko da joj obrazi izgledaju kao da ju je izujedao roj pčela


Jasna Milenković Jami nakon silnih plastičnih operacija i ubrizgavanja botoksa u lice više ne liči na sebe.

Pevačica je pre dva dana gostovala u emisiji „Grand parada“, u kojoj je, osim nove pesme, predstavila i novi izgled. Njena pojava potvrdila je gradske priče da je pauzu iskoristila da se podvrgne plastičnim operacijama, s kojima je, reklo bi se po izgledu njenog lica, baš preterala.

Jami sada izgleda deformisano i na njoj nema ni trunke one stare Jasne Milenković. Kako saznajemo, pevačica je odradila fejslifting, zbog čega na njenom licu nema nijedne bore, u čelo je ubrizgala botoks, a pozabavila se i jagodicama. U njih je ubrizgala hijaluron, ali posle te intervencije njeni obrazi izgledaju kao da je naletela na roj pčela. Uklonila je i ožiljak koji je imala posred face i koji je od početka karijere pokušavala da prekrije kosom.

Inače, Jami je posle snimanja emisije bila nasmejana, ali nije htela da priča s novinarima. Ona je odmah nakon otpevanog plejbeka brzim korakom napustila „Grandov“ studio na Košutnjaku i prošla pored novinara. Kao da je znala da će joj biti postavljeno pitanje o estetskim zahvatima koje je uradila. Ona ne želi o tome javno da govori jer je godinama isticala da je protivnik ovakvih korekcija. Ali s vremenom je promenila mišljenje i legla pod nož. Što su neki prokomentarisali, to je uradila kod pogrešnog plastičara koji ju je unakazio.

Pozvali smo Jami, ali je bila nedostupna.

jami1
Jami nakon intervencije

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: kurir.rs

Magazin Vrijeme

Magazin Vrijeme

Magazin Vrijeme - magazin novog vremena, vremena koje tek dolazi...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *