Stariji ili mlađi muškarci?

Stariji ili mlađi muškarci? Ako imate nedoumice, pročitajte iskustva dvije dame koje nam govore o tome.

Naša prva sagovornica Sandra M. je mišljenja je da mlađi muškarci imaju šire vidike i da su mnogo liberalniji. Poslušajte prvo njenu priču.

„Sve vrijeme tražila sam čovjeka koji bi jednog dana mogao da postane moj suprug. Sa osobom u kojoj sam to pronašla srela sam se posredstvom prijateljice. U početku sam mislila da je njena namjera da nas spoji osuđena na propast jer je on bio čitavih deset godina mlađi od mene. Ja sam imala 40, a on 30.

Štaviše, u vrijeme kada je trebalo da upoznam budućeg supruga, oporavljala sam se od teškog raskida sa takođe mlađim muškarcem. Tada sam mislila da mi sreću može donijeti samo neko stariji. Međutim, zaljubila sam se, udala i sada imamo divnu djevojčicu.

Deset godina je za večinu žena veoma velika razika u godinama., pa čak bi mogle reči i da je sramota. Iz iskustva kažem da se ne slažem s tim mišljenjem. Treba da se pomirimo sa tim da se društvo mnogo promijenilo u poslednjih trideset godina, pa sada nema razloga da se stidite takvog izbora. Samo je važno da budete srećni”.

Jovana J. se ipak sa ovakvim savjetom ne bi složila. Kada je upoznala svog supruga, mislila je da je neznatno stariji od nje, ali se ispostavilo da je razlika čak 18 godina. Poslušajte njeno iskustvo.

„Bila sam u čudu, ali sam kasnije shvatila da je tako velika razlika najveći blagoslov u našoj vezi. Sa starijim muškarcima nikad nije dosadno. Čak i u četrdesetšestoj godini on je pokretna enciklopedija i nevjerovatan zabavljač. Nikada ranije mi sa mlađim momcima nije bilo tako uzbudljivo.

Međutim, to nije sve. Čak i kada sam najgore volje i jedva čekam da se posvađam, on me nikada ne osuđuje niti želi da se svađa. Jednom mi je rekao da je još davno naučio da se žene tako ponašaju s vremena na vrijeme i da ne reaguje na svađalački stav.

Ipak, najvažniji razlog zbog kog obožavam činjenicu da sam sa starijim čovjekom su emocije koje on budi u meni. I kada budem stara i izborana, i tada ću biti 18 godina mlađa od njega, a on će me smatrati lijepom mladom suprugom“.

Kakva su vaša iskustva?

Magazin Vrijeme

Magazin Vrijeme

Magazin Vrijeme - magazin novog vremena, vremena koje tek dolazi...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *