Profesorka Maja priznala da je spavala sa đacima: Znam da je pogrešno, nisam mogla da se zaustavim!

Maja ima 45 godina ima dvoje djece, a ovo je njena priča, ispovijest, grijeh, život…

Maja je profesorica koja se udala vrlo rano pa je sa 19 godina “pobjegla” od obaveza na fakultetu kako bi se udala. Njenim akademsko obrazovanim roditeljima to je veoma teško palo.

Nakon udaje, s roditeljima niz godina nije komunicirala, ali ni u braku nije bila srećna.

“Od svoje 19. godine sam u braku s muškarcem koji je “prvi naišao”. Sad, nakon toliko godina, shvatila sam koliko sam pogriješila, odnosno koliko su moji roditelji bili u pravu”, rekla je Maja.

U braku je provela punih 25 godina, a kad danas sve zbroji i oduzme nije ga ni voljela. Bar ne toliko da bi provela život s njim. Kad su dobili prvog sina, a kroz dvije godine i drugog, Maja je počela da živi za svoju dejcu te je, priznaje, mnogo propustila.

Kad su njeni sinovi odrasli, poželjela je da se ponovo osječa kao žena, poželjna i zadovoljna.

“Tad, nakon razvoda, postala sam MILF, iako u početku nisam ni znala šta to znači”, kroz smijeh govori Maja.

Kao profesorka biologije u jednoj srednjoj školi, svojim mladenačkim izgledom i izazovnim oblačenjem nikoga nije ostavljala ravnodušnim.

“Znam da su to tinejdžeri, djeca… Ali da sam u njihovim očima privlačna, puno mi je značilo… I dalje znači. Ponosna sam. Moje samopouzdanje je poraslo”, tvrdi Maja.

Sve je izmaklo kontroli kad su joj njeni učenici, ali i oni kojima nije predavala, počeli slati poruke i zahtjeve za prijateljstvom na Fejsbuku. Neki su samo “lajkovali” slike dok su se drugi odvažili pa su je pozivali na piće…

Njoj je sve to laskalo i dizalo joj samopouzdanje pa je na neke ponude i pristala. U skrivenim kafićima, pretežno van mjesta u kome je živjela, ispijala je piće sa svojim učenicima i za njih se sređivala.

“Nemate pojma kako je lijep osećaj kad vas obasipaju komplimentima. Možda nisu bili iskreni, ali su itekako prijali”, rekla je Maja s dubokim uzdahom.

S moralne strane, kako je i sama u više navrata tokom razgovora rekla, nije bila ponosna na sebe. Znala je da je to što radi pogrešno, ali njeni apetiti samo su rasli.

“Sa svakim sljedećim sastankom htjela sam još više. Seks mi se osladio i nisam razmišljala o posljedicama. Tad, jedne večeri dok sam se vozila s jednim učenikom, saznala sam da sam MILF”, otkriva.

Kad je saznala, istovremeno je bila srećna i tužna. Osjećala se prljavo, ali nije mogla reći ne. Štaviše, njeni seksualni apetiti toliko su porasli da je učenike počela zvati u svoj dom. Tad je prvi put imala seks s dvojicom muškaraca odnosno tinejdžera.

Maja danas živi daleko od Bosne i Hercegovine. Ali, priznaje da je i dalje nezasita i ne razmišlja o posljedicama već u svakom danu sebično uživa – kao da je poslednji.

Magazin Vrijeme

Magazin Vrijeme

Magazin Vrijeme - magazin novog vremena, vremena koje tek dolazi...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *