Pet tipova vagina koje muškarci vole (VIDEO)

Jeste li znali da su vagine različitih oblika i veličina? Mel tvrdi da postoji pet tipova vagina, a ko smo mi da ne vjerujemo ženi koja ih se toliko nagledala.

Jedna od autorica s Elite Dailyja Jamie Leelo popričala je s Mel, ženom koja se nekad bavila depiliranjem bikini zona o tome kakvi sve tipovi vagina postoje. Mel tvrdi da postoji pet tipova vagina.

Jasno, Elite Daily naglašava da se vagina tehnički nalazi unutar tijela, a s vanjske strane je stidnica, no zbog jasnoće nastaviće koristiti termin vagina. Naglašavaju i da se ne mogu baš sve žene svrstati u jednu od ovih pet kategorija, jer kako kaže Mel: “Ovo nije matematički algoritam. Ovo samo služi tome da žene shvate da postoje različiti tipovi vagina i da s njihovom nije ništa neobično”.

Prvi tip, Mel je nazvala “gospođica barbika“, a riječ je o obliku koji većina ljudi ima na umu kad se spomene ženski spolni organ. Riječ je o obliku kod kojeg velike usne u potpunosti skrivaju unutrašnjost stidnice. Kako kaže Mel, iako je ovo najpoznatiji oblik, jako malo žena ga zapravo ima.

Sljedeći oblik nazvala je “gospođica zavjesa“, a njega opisuje kao onaj u kom male usne “vide” iz velikih. Ovaj oblik je mnogo češći.

Sljedeći je “gospođica nabubrena“, a sličan je barbiki, no velike stidne usne malo više strše od stidne kosti.

Tu je potom “gospođica tulipan“, koja u stvari podsjeća na taj cvijet. Male usne su istaknute duž cijele dužine velikih.

Posljednja je “gospođica potkova“, kod koje se male usne vide na početku, a potom ih prekrivaju velike usne.

Magazin Vrijeme

Magazin Vrijeme

Magazin Vrijeme - magazin novog vremena, vremena koje tek dolazi...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *