i.Con – prvi pametni kondom na svijetu

i.Con Smart Condom je prvi pametni kondom na svijetu, koji će pratiti i mjeriti svaki vaš pokret u krevetu tokom seksa. Pored toga, svoje rezultate moći ćete da dijelite na društvenim mrežama, kao i upoređivati sa drugima.

Za one koji ga žele nabaviti da kažemo da će i.Con Smart Condom koštati 74 dolara, ali još uvek nije poznato kada će se naći u prodaji. Ovaj “gedžet” je zapravo prsten koji se stavlja preko običnog kondoma.

Informacije koje ćete moći dobiti korištenjem ovog kondoma, kao i same aplikacije za pametne telefone koja dolazi uz ovaj proizvod su: “koliko kalorija sam sagorio tokom seksa”, “kojom brzinom se pokreću moji kukovi”, “koliko puta sam imao seks”, “kolika je prosječna temperatura i obim penisa“, “u koliko različitih poza sam imao seks”… itd.

Pored svega pomenutog, ovaj gedžet će vaše informacije o seksu porediti sa ljudima širom sveta, pa korisnici mogu da se takmiče ko je “bolji“.

Za kraj da konstatujemo da će ova inovacija definitivno riješiti nedoumice o tome “koliko ste dobri u krevetu”. Pa, ko želi znati, dobiće priliku.

WebMarketing-Design.rs.ba

Magazin Vrijeme

Magazin Vrijeme

Magazin Vrijeme - magazin novog vremena, vremena koje tek dolazi...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *